فیله ماهی کبابی
هر چی بخوای هست
به من و تو دانلود خوش آمدید.

مواد لازم


▪ فیله بدون استخوان و پوست گرفته تون، ماهی آزاد یا هر ماهی بزرگ دیگر که در قطعاتی به ضخامت ۱.۵ تا ۲.۵ سانتیمتر بریده شده باشد ۷۵۰ گرم
▪ آبلیمو ۳ قاشق سوپخوری
▪ سیر ریز خرد شده ۳ حبه
▪ ریحان تازه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
▪ روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
▪ سس سویا ۱ قاشق سوپخوری
▪ فلفل ۴/۱ قاشق چایخوری
▪ مخلوط سبزیجات کباب شده
▪ برش های لیمو دلخواه


طرز تهیه


۱) ماهی را با آب شسته و با پارچه تمیزی خشک کنید. آب لیمو، سیر، ریحان، روغن، سس سویا و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و این مایه را با قلم موی مخصوص روی قطعات ماهی بمالید.
۲) ماهی ها را در میان توری مخصوص کباب قرار داده و مستقیما بر روی ذغال گداخته قرار دهید. اگر فیلمه ها حدود ۱.۵ سانتیمتر ضخامت دارند، آنها را به مدت ۴ تا ۶ دقیقه و یا زمانی که گوشت ماهی حالت ورقه ورقه پیدا کند، کباب کنید. در میانه کار کباب کردن باز هم از باقیمانده سس روی ماهیها بمالید. اگر ماهی را به قطعاتی ضخیم تر بریده اید، در میانه کباب کردن یکبار آنها را روی آتش برگردانید.
۳) ماهی را با سبزیجات کبابی و برشهای لیمو سرو کنید.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: جمعه 8 مهر 1390برچسب:,
ارسال توسط ata

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 249
بازدید دیروز : 74
بازدید هفته : 337
بازدید ماه : 347
بازدید کل : 233343
تعداد مطالب : 128
تعداد نظرات : 15
تعداد آنلاین : 1



w.open(a,'')"

<-PollName->

<-PollItems->

تماس با ما